Plopsaland abonnement 2012 mét 10 EUR korting!

Het mooie weer is terug in het land. Dat zullen ze ongetwijfeld gemerkt hebben bij de pretparken. Onlangs stond nog in de krant te lezen dat pretparken waaronder Plopsaland ‘boomen’ als nooit tevoren. Het mooie weer zorgde de afgelopen maanden alvast voor een heuse toestroom aan bezoekers. En gelijk hebben ze! Indien u en of uw (klein)kinderen, neefjes en/of nichtjes heel graag naar Plopsaland trekken, dan moet u zeker een abonnement 2011 bestellen. Indien u uw Plopsaland abonnement online bestelt, krijgt u maar liefst 10 EUR korting per abonnement op de normale prijs!

Waar uw Plopsaland abonnement bestellen?

U kunt uw abonnement in alle veiligheid kopen via de officiële site van de Plopsa groep. Voor meer informatie omtrent de Plopsa-Funcard en de Bumba Funcard (de abonnementen voor de Plopsa pretparken) wijzen we u graag door naar de officiële site.

Hoe gaat het in z’n werk?

Uw Plopsaland abonnement kopen via de website is bijzonder eenvoudig. Ga naar de de website van Plopsaland via de kortingsknop hieronder.  Kies het abonnement van uw keuze, voer het aantal in en klik op volgende. Vervolgens selecteert u de betalingswijze en registreert u zich op hun site. Dit vergt slechts enkele minuten tijd. Na dit proces dient u uw gekochte abonnementen te betalen. Via email zult u dan een voucher toegestuurd krijgen. Dit dient u uit te printen en mee te nemen naar het Plopsa pretpark van uw keuze. Ter plekke zullen ze dan een foto maken (u hoeft die dus niet mee te nemen), deze op uw abonnement bevestigen en het u overhandigen. Niet moeilijk dus!

plopsa abonnement

Dit artikel behoort tot de categorie Pretparken werd gelabeld met , , , . Bookmark de link.

Comments are closed.